Tiistaina tähtäimessä: Kesän pelastus!

Heipparallaa!

Olen neljän nuken myynnillä kerännyt itselleni sievoisen lomakassan! Jee! Yksi nukeista meni kolminkertaisella hinnalla siitä mitä olin siitä itse maksanut. Koittakaapa samaa jollain kännykällä! Hah! Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa! 😀

No, se siitä. Halusin vain kertoa, tai jollain tapaa muistuttaa, ettei kaikki, mikä vaikuttaa ihan hullulta olekaan sitä. Asioilla on niin monta puolta ettei uskoisikaan. Järjettömiltä vaikuttavat nukkeni mahdollistavat nyt sen, että voin Japanissa tuhlata rahaa asioihin, jotka oikeasti ovat järjettömiä, mutta yleisemmin hyväksyttäviä ja varmasti menettävät 3/4 jälleenmyyntiarvosansa siinä kohtaa, kun kävelen ne kassissa kaupasta ulos, esim. vaatteisiin taikka elektroniikkaan. Vaan eipä taida moni vaatteita taikka muita käyttöjuttuja jälleenmyyntihintaa silmällä pitäen ostaakaan. Mutta en ostanut minä nukkejakaan. Tai no, ehkä osan.

Vielä toinen asia ennen kuin päästään itse aiheeseen: Jatkossa nämä säännölliset tiistai -postaukset jäävät pois. Minä tykkään kirjoittaa silloin kun olen iloinen, taikka vihainen, taikka surullinen taikka onnellinen. Mutta en silloin kun viikonpäivä sanoo niin. Joten jatkossa tulen tekemään näitä laadukkaita arvosteluita, haukkumaan muiden liikennekäyttäytymistä  sekä kertomaan teille, mikä on suomen vegeskenessä parasta taikka huonointa ehkä tiistaisin taikka sitten torstaisin, jos se vahvasti liittyy eläimiin ja näin ollen sopii torstain postauksiin.

Ei sitten muuta kuin asiaan.

Vegaanit ja muut eläinten ystävät eivät voi kuin ällistellä kaupan pakastealtaan irtojäätelötarjontaa. Kaikkea löytyy, mutta lehmäntissimaidottomana ei mitään. Tai juuri mitään. Vuodesta toiseen on ollut päärynäpuikko ja jos oikein muistan, niin joku vaniljatuutti. Ja siinä se. Kun taas muiden kärsimyksestä piittaamattomille löytyy kymmeniä ja taas kymmeniä makuja, ja joka vuosi tulee hillitön määrä uutuuksia. Mutta lälläslää! Nyt Ingman on kunnostautunut ja tehnyt meille oman herkkutuutin! Tofuline Toffee tuutin! Ja pojat! Se on herkkua!! Jos ei hampaat jäätyisi söisin niitä varmaan kolmesti päivässä ja joka kerralla ainakin kaksi putkeen. Niin hyvää se on on!

Tofuline-toffeetuutti-maidoton1607-415850

Kuva arvatenkin lainassa Ingmanin sivuilta.

Vähän sama kuin Vegossa, niin tässäkin on semmoista vegaanisille tuotteille epätyypillistä hävyttömyyttä. Sellaista anteeksipyytelemätöntä hälläväliä asennetta. Suussa sulavaa suklaata, ihanaa makeaa jäätelöä, rapeaa vohvelia ja se karamellikastike! Ai että! Lisää tätä!

Mitä sitten, että se on rakennettu ihmeaineista? Ketä muita kuin jotain ortorektikkoja jaksaa kiinnostaa? Se, että lyhyen kesän aikana kerran pari viikossa vetelee jotain rasvahappojen mono- ja diglysereitä, ja niiden sitruunahappoestereitä ja ammoniummenetelmän sokerikulööreitä ei paljoa meikäläistä hetkauta, kun muutoin syö suht järkevästi.

17925016840_c1e88e8636_k

Onko vähän hieno kuva! Suoraan roskiksesta! 🙂

Niin, tätä tuotetta löytyy ihan peruskaupoista, hintaa en jaksa muistaa. Myös Ingmanin muut Tofuline jäätelöt, erityisesti suklaa ja mansikka (paketit, ei irtona) ovat todellakin rahojenne arvoiset! Muistan kuinka mies, joka oli tottunut Ameriikan ihmemaassa aivan kaikenlaisiin vegaanisiin jäätelöihin, oli Tofulinesta ihan innoissaan. Siis siitä, kuink ahyvää se on. Valikoimasta oli, ja on vieläkin näreissään. Jenkeissä, jossa kaikkea on niin paljon, oli isoissa marketeissa vegaanisia jäätelöitäkin enemmän kuin meillä epävegaanisia.

Mut sit taas toisaalta, jos löytää yhden helmen niin eihän siihen sitten muuta tarvitakaan. Vaikkakin vaihtelu välillä virkistäisikin. No, ehkä silloin olisi aika opetella tekemään jäätelöä itse. En vieläkään osaa. Ainoastaan maustaa kaupan valmista vaniljajäätelöä omilla mausteilla, siinä se.

Ei muuta tällä kertaa. Jatketaan huomenna Keskiviikon Kootuilla!

Kaupan pakastealtaalla tavataan!

xoxo,

Raisa

One thought on “Tiistaina tähtäimessä: Kesän pelastus!

  1. Pingback: Torstai Toivoa Täynnä: Chico’s | PINKKIS of Finland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s