Kesäloma!

Kuulkaa, täst edespäin ehkä syksyyn asti, tai sen yli, Pinkkis blogi jatkaa reippaasti harvennetulla tahdilla. Pyrin siihen, että postaisin jotain edes kerran viikossa ja mahdollisesti sen lisäksi jatkan kuvapäiväkirjan pitoa, julkisestikin. Ainakin omiin tarkoituksiini sitä tulen tekemään, mutta että jaanko sitä täällä…ehkä. Ehkä en. Mutta jotain varmaan (ehkä) kuitenkin viikottain.

Jos pitää tälle päätökselle jotain selitystä keksiä, niin sanottakoon alkuun, että olen tätä yli puoli vuotta nyt tehnyt enemmän kuin aktiivisesti! Ihan oikeasti, lähes keskeytyksettä melkein päivittäin. Eikö se jo riitä?

Minimalismipelin tuoksinnassa myös kasvanut tarve minimalisoida oman elämän “turhia” velvollisuuksia ja aikasyöppöjä, ja juuri sitä tämä bloggaaminen enimmäkseen on.

Joten, sen pidemmittä puheitta, aktiivinen Pinkkis bloggarinne väistyy takavasemmalle (hetkeksi?) ja tilalle saapuu ailahteleva, silloin tällöin postaava nautiskeleva Pinkkis bloggari.

Hauskaa ja aurinkoista kesää! Nauttikaa lomistanne, minä menen nyt töihin!

xoxo,

Raisa18630707405_044c9978eb_k

6 thoughts on “Kesäloma!

 1. Kuulostaa ihan oikealta ratkaisulta, kun kerran siltä tuntuu. Miksi muuten pitäisi blogata joka päivä? (Ihan mielenkiinnosta kysyn, ehkä oot joskus selittänyt ja en vaan ehdi aina lukemaan.) Nautihan leppoisammasta tahdista ja toivottavasti aurinkokin vielä muistaa meitä! 🙂

  • Kiitos! Ei mulla mitään erityisempää syytä siihen jokapäiväiseen bloggaamiseen ollut, ajattelin vaan, että se vaikuttaa jotenkin asiallisemmalta ja hienommalta. Lukijat tykkäisivät enemmän. Mut en vaan jaksa, välittääkään.
   Leppoisampi tahti on kyllä tehnyt todella hyvää! Ja jotenkin mulla on ihan “takki tyhjänä” mit’ bloggaamiseen tulee, ei mitään sanottavaa. Silloin on varmasti kaikkien kannalta parasta olla ihan hiljaa. 😀
   Auringon on PAKKO muistaa! Hitto, mulla ei meinaa kurpitsat kasvaa millään kun on niin viileää.Kyllä se vielä tästä! Ihanaa, leppoisaa kesän jatkoa myös sinulle! ❤
   xoxo,
   Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s