Kuva päivässä ja kiitollisuuspäiväkirja.

Moikka!

Uusi vuosi – uudet kujeet!

Kuten kaikki muutkin listafanit, tein minäkin uuden vuoden lupauksia, ja kaksi niistä pääsee tänne blogiin. Ko. lupaukset kuuluvat näin: *Kuva päivässä. * kiitollisuuspäiväkirja? (hahah! Muistin kirjoittaneeni niistä ylös vähän enemmän, mut en sit näköjään sitä tehnyt.)

Otin käyttööni erillisen Kiitollisuuspäiväkirjan (muistikirjoja ei voi koskaan olla käytössä liikaa! Tai no, musta alkaa tuntumaan, että mulla on niitä käytössä liikaa, mut ihan sama.), aikoinaan Studio Ghibli Museosta ostetun Totoro ja Mei aiheisen muistikirjan, sekä kuusivärisen (oikeasti niistä ainoastaan viisi toimii) kuulakärkikynän. Noi kynät on muuten ihan huippuja! Mä jollain tasolla yritän olla se seesteinen hipster-minimalisti ja tykätä seesteisistä, luonnonläheisistä asioista, mut sit aina palaan kuitenkin tohon överiminään. Minkäs teet, kakara mikä kakara. Mua harmittaa, kun ne musteet ei tuoksu erilaisille, ja ihanille. _MG_8671.JPG

Tässä vuoden ensimmäisen viikon molemmat “lupaukset”:

Kiitollisuuspäiväkirja

1.1.2016

Vegaaninen pizza baarista.

2.1.2016

Totoro-aiheiset asiat.

3.1.2016

Sunnuntain tuplapalkka.

4.1.2016

Skräppiryhmä ❤

5.1.2016

Pakkanen (n.-18C), jonka ansiosta Suomessa on vähemmän kasvitauteja/tuholaisia, ja näin ollen vähemmän tarvetta myrkyttää kasveja/ympäristöä.

6.1.2016

Lisälämmittimistä, joita ilman sisälämpötila olisi alle 13C (ulkona pakkasta -22C)

Tämän päivän kiitollisuus vielä kirjoittamatta. Idea tälle lupaukselle lähti siitä, kun ehkä eniten vitutti kaikki, ja kaikki oli olevinaan päin helvettiä. No, ei ole enää. Sillä onhan Totoro -aiheiset asiat!

Kuvä päivässä.

1/365 Seitan pizza. Melko täydellistä.

23514930524_d984eae116_k

2/365 Värit ja ripellykset on taas pop!

24035043172_c2668d868d_z

3/365 Lumimyräkkä24117040586_49f6af172d_z

4/365 Skräppikassit pitkän päivän päätteeksi.23599477613_087cde0921_z

5/365 Kuva kännykässä ja kännykkä töissä…olis ollut lisälämmitin

6/365 Steven Averyn murheellinen äippä.24200202586_c9a5797a6a_z

7/365 Lisää lisälämmittimiä. Meillä on kylmä! (huomatkaa myös hieno hylly taustalla. Herra C teki sen!)23599478333_4666e4c11c_z

Ja tämä taas sai alkunsa siitä, kun otan niin vähän kuvia ja sekös harmitti, ja ehkä tarvitsen aiheen uudelle albumille. En ole kyllä vielä päättänyt teenkö tästä skräppialbumia/smashbookia.

Mulla on ehkä jotain fiksumpiakin postauksia tulossa, mutta en saa niitä aikaiseksi. 😀 Joten näillä mennään nyt.

xoxo,

Raisa

 

4 thoughts on “Kuva päivässä ja kiitollisuuspäiväkirja.

 1. Tosi kiva postaus, kiitos! 🙂 Toi kiitollisuuspäiväkirja on hyvä! Mä tein ihan tylsiä uudenvuoden lupauksia, lupasin opiskella kovasti ja nuukailla.. Pitäis melkeen aina tehdä myös yksi “hauska” lupaus..

  • Kiitos! Mä tein yhden tollasen “ankeamman” lupauksen – opettelen Japania, kaikki muut oli “hauskoja” tai jotenkin elämän laatua parantavia, mm. sanon joka päivä jotain kivaa jollekin, siis tyyliin kehun hajuvettä tms. Toistaiseksi olen pitänyt sitä parhaimpana lupauksenani. Niin, ja muutenkin tykkään, että lupaukset/päätökset on jotenkin mitattavissa. Toi “opettelen Japania” ei oikein ole, olis pitänyt määrittää tarkemmin et opettelen vaikka 50 kanjia tms. Sama noissa päivittäisissä tehtävälistoissa, jos ne on ympäripyöreitä, vaikka siivoa, pese pyykit ja käy kaupassa, niin silloinhan pitäis siivota koko talo, ennen kuin siivouksen voi ruksia pois, sama juttu pyykkien kanssa. Mut jos laittaakin tiskaa tiskit, pyyki pölyt, imuroi, luuttua lattiat jne. niin työhön käyminenkin on paljon mukavampaa. Tää selostus siis sen takia, että entä jos säkin pilkkoisit noita sun tavotteita, niin että sun on helpompi, ja palkitsevampaa niissä pysyä. Montako tuntia päivässä/viikossa sun pitää opiskella? Kuinka paljon pitää jäädä rahaa säästöön? Mitä pienemmäksi sen pilkkoo, niin sen helpompaa se on toteuttaa, uskon minä.
   Tsemppiä tuleviin opiskeluihin! Ja hauskuutta nuukailuun! 😀
   xoxo,
   Raisa

  • Kiitos! Mä alan kanssa jälleen uskomaan tohon! Siis, että överiys olis hyvä! 😀
   Ole hyvä sivistyksestä! Ei mennyt mullakaan sitten maatalouskoulu ihan hukkaan, kun saan täällä viisauttani jakaa! 🙂
   Kiitos kommentistasi!
   xoxo,
   Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s