Kuvapäiväkirja Torstailta 4.2.2016

Moikkaloikka!

Tiiättekö mikä on ihanaa siinä, kun kengät hiertää? No se, kun saa otettua ne kengät pois jalasta. Se helpotus.

Nyt on just semmonen tunne, helpottunut. Helpotus siitä, että eilinen on ohi. Eikä se jatku enää.

Niin, eilen oli siis megapaskapäivä. En saanut mitään tehtyä, en edes mitään tehtävälistoja. Mitä niitä tekemään, kun tiesin jo aamusta, ettei tästä päivästä tule yhtään mitään. Mun piti mennä kaupungille varaamaan aika uuteen kuvaan ja samalla ostamaan siipalle hääpäivälahja (tänään! Kuusi vuotta! <3), mut hahah! en saanut vaatteita edes vaihdettua. Mun piti käydä hakemassa yks hylly ja silitysrauta, mut hahah! en edelleenkään saanut vaatteita vaihdettua. Meidän piti mennä elokuviin, mut hahah! hikipöksyt oli ja pysyi jalassa. Ajatus ruoanlaittamisesta ahdisti täysillä. Teki mieli sulaa keittiön lattialle, lattialämmityksen lämpöön. Ei niin mitään inspiraatiota mihinkään suuntaan. Mut kyllä siitä sit jotain kuitenkin kehkeytyi, alla todisteet.

Kirjoitin blogipostauksen, sen eilisen.

_MG_9211

Ruokin Michaelin herneenversoilla. Mikke ei erityisemmin tykännyt. Vähän söi kuitenkin minun mielikseni. Kiltti poika.

_MG_9212

Ilman tätä kuvaa olisin väittänyt, etten ommellut yhtään. Mutta korjasinhan minä Herra C:n takin.

_MG_9225

Söin lounasta, ja samalla katsottiin Orange is the new black, jakso xx.

24532096860_d14db0df23_z

Ihastelin Kenaita.

24200784193_16a7d70890_z

Paketoin tilauksen. Jostain kuulin, että Posti jälleen nostaa hintojaan, ja sehän aina tarkoittaa sitä, että täytyy nyt näillä vanhoilla “edullisilla” hinnoilla ostaa hillitön läjä postimerkkejä. Ostin yli 130 eurolla. Ikimerkkihän on aina kulloisenkin taksan mukainen.

24734154501_39b1df0c28_z

En muista millä lahjoin miehen viemään paketin postilaatikkoon. Minusta ei siihen ollut.

24532100400_919e4bbee6_z

Mutta hei! Silloin kun ei huvita tehdä mitään “oikeaa” voi vallan mainiosti tehdä näitä hupsutelmia. Leikkasin veluuritarrakalvosta kissoja, ja myöhemmin yhden ison mehiläisen. Aivan ihania! Ne on siis pinnaltaa sellaisia nukkaisia. Nukkapintaiset tarrat on ihania!

_MG_9268

Michaelin kanssa vietin myös paljon aikaa, vaikkei Michael olekaan Hyrrä. Rhinoa lukuunottamatta kaikki meidän puput ovat saaneet naksunsa aktivointipallosta. Tässä Mikke näyttää kuinka homma pelittää.

_MG_9275_MG_9274_MG_9272_MG_9269_MG_9271

Ehkä noin viikon verran on ollut ajatuksissa tehdä Tehtaan seinälle tällainen kannustava klipsutaulu. Nyt kun ei mikään huvittanut oli hyvä aika tehdä se. Saateristi työtä noissa kirjaimissa. Kaikki tarvikkeet Sinellistä, tietty.

(tiedoksi, ettei kukaan Sinellistä edes tiedä, että täällä niitä mainostan, eli tää ei ole mikään sellainen sponsoroitu postaus.)

_MG_9276

Olen muutamaan otteeseen maininnut täällä suhteestani jouluvaloihin. Tykkään niistä tosi paljon, mutta niillä on jotain mua vastaan. Ne on aina solmussa, poikki, rikki, hukassa, naapurilla paremmin, jne. Nyt joulun jälkeen ostin neljät valorimpsut. Yhdet olen saanut omalle paikalleen, ja ne on kyllä tosi ihanat. Mutta äh! Ne muut! Yhden setin C sai puuhun ripustettua, mutta ei johtoa seinään asti. (ja ihan pakko sanoa, että vaikka mulla on maailman paras mies, ei sillä ole silmää valojen ripustamiselle. Tai sitten meidän valoissa on vikaa.) Kaikista kaunein setti, sellainen monivärinen on tämä, mikä kuvassakin näkyy. Halusin sen Tehtaalle, ikkunan ympärille. Ei se ole ollenkaan hyvä. Ajattelin siirtää sen katonrajaan, mutta en saa sitä pysymään. Ja sit alkokin jo harmittamaan. Nyt ne vaan roikkuu.

_MG_9278

Keittiön lattialla lojutessani samalla kolusin keittiön kaappeja. Onneksi alahyllyllä oli Golden Curry paketti! Tätähän minä laitan ruoaksi! Nom nom nom!

_MG_9282

Katsottiin ties kuinka mones jakso tota vankilasarjaa. Sovittiin, ettei C marise juonenkäänteistä eikä muista enää, koska se harmittaa mua. Ja koska eihän se pysty hiljaa olemaan, se tekee sellaisen entistä ärsyttävämmän vikinän aina, kun sen mielestä tapahtuu jotain epäuskottavaa tai kliseistä. Eli koko ajan.

_MG_9285

Ihastelin, kuinka hieno trophy -kokoelma meillä jo on.

_MG_9287

Päällystin lapsellisen Kitty roskiksen mustalla kontaktimuovilla, ja kirjoitin siihen Hello! japaniksi. 😉 Nagoyalaiset lapset huuteli tota meille tiedemuseossa. 🙂 Ja liimasin kanteen yhden hienoista pörrötarroistani.

_MG_9291

Päivällä olin spraymaalannut sisäosat kultaisiksi, ja jotta tämä projekti ei jäisi ikuisiksi ajoiksi roikkumaan maalasin ulko-osat mustaksi vielä just ennen nukkumaanmenoa. Hienot tuli. Näissäkin kaikki tarvikkeet tietty Sinellistä.

_MG_9290

Tänään on paljon paremman oloinen päivä! Tänään tulee vieraita! Tänään mennään hakemaan se hylly, ja uusi (käytetty) silitysrauta! Ja ehkä mies vielä ostaa meille uuden (käytetyn) sohvankin! Ja lapset tulee kotiin!

Loistoloppua!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s