Kuvapäiväkirja Torstailta 11. Helmikuuta

Moikkaloikka!

Tällä kertaa vuorossa tällainen torstai:

Aamu alkoi Freemanin kasvonaamiolla sekä neitseellisellä sesamöljypurskuttelulla. Mun piti tästä kait kirjoittaa jo viime viikolla. Siis “oilpulling”:sta. Kaverin FB seinältä siitä luin, ja kun kaikki sen kaverit sitä kehui niin kiinnostuin, ja otin sittem itsekin selvää, että mistä kyse. Lyhykäisesti oilpulling on joko sesam- tai kookosöljyllä purskuttelua, n. 20 min kerralla, aamuisin ennen hampaiden harjausta. Se kuulemma parantaa suun terveyttä, ikenien ja sen sellaisten. Sekä valkaisee hampaita, poistamalla värjäytymiä. Olen sitä nyt harjoittanut pari kolme viikkoa, miehen kovasta vastustuksesta huolimatta, ja olen kyllä sitä mieltä, että ikeneni olisivat terveemmät, ja jotenkin vahvemmat. En tiedä olisivatko hampaat yhtään sen valkoisemmat kuin ennenkään. Aion tätä kuitenkin jatkaa, kun ei siitä mitään haittaakaan ole. Sesamöljy ei niin pahaltakaan maistu, että se jotenkin ällöttäisi tai muuta. Kookosöljy olisi ehkä eri asia, kun se on kuitenkin aluksi kiinteää, ennen kuin sulaa. Ko. öljyt siksi, koska ovat antiseptisiä.

_MG_9329_MG_9330

hittoperkele! Saaterin tupsulaite. Tässä kolmas sydänyritelmäni. Tehtävälistallani oli kolme yritystä tälle päivälle. Tämä näistä ensimmäinen (ne kaksi jo mainitsemaani tein töissä). Meni niin maku tähän tuhertamiseen, etten tehnyt yhtä yritystä enempää. (tänään perjantaina sain sydämet onnistumaan! 😀 )_MG_9331

Hops! Unohdin syödä aamupalan! Kääk! Nyt oli kamala nälkä. Salaatti on vain silmälumetta. Söin vihiksen._MG_9332

Hahah! PA. (eli päivän asu). Oon joskus ajatellut, että “pyjamapäivä” olisi sellainen lököilyn huipentuma, päivistä parhain. Mutta viisastuessani olen todennut, että todellakin tarvitsen edes jonkinmoiset oikeat vaatteet, jos meinaan saada yhtään mitään aikaiseksi. Kiguruminikin on jäänyt melko käyttämättömäksi sen jälkeen kun tämän huomion olen tehnyt. Se on aivan liian löysä ollakseen vakavasti otettava vaateparsi tehotytölle.

_MG_9338

Vapaapäivä=askartelupäivä! Kuten jo muutamasta aiemmasta torstaista olette saattaneet huomata, olen kovasti innostunut kutistemuovista. Hienoja!

24853131642_e681650a7e_z

Tilauksen paketointia. Tässä nukkepussukka valmistautuu matkalle rapakon taakse. Paketointi se nyt vaan on niin mukavaa! Tein pari päivää sitten hauskoja tageja kontaktimuovista ja kimallehileistä – vasemmassa alareunassa näkyy hämärästi “thanks!”, joka juurikin tekemäni tagi. Ihq.

_MG_9345

Pyykkiä piti ainoastaan viikata, mutta olin reipas ja pesin koneellisen. Kippis ja kulaus!

24675519900_5b4265349c_z

Pyörä piti viedä korjaukseen. Jarrut ihan olemattomat, ja kamalan äänekkäät. Joten Kenai hihnaan, mies hihnan toiseen päähän, pyörä talutukseen ja matkaan! Joki tulvi.

24971024325_74fc560162_z

Se todella tulvi!

24344167243_64d5b4970c_z

24344172343_d386110566_z

Poikettiin Hesessä ja ruoat repussa tuplatermoskasseissa tultiin kotiin. Kenaita väsytti.

24944709126_8b99a35d6b_z

Katsottiin ok elokuva ja syötiin falafel ateriat (listan majoneesit vaihdettu valkosipulimajoneesiin) ja soijatikut. Sairaan hyvää. Tykkään ihan liikaa roskaruoasta. Ollaan piiiiitkään katsottu pari jaksoa “Orange is the new black” sarjaa, C lupaili mulle, että vielä kolme tai neljä kautta jäljellä, joten levollisin mielin olen jatkanut sen katsomista. Kunnes eilen ymmärsin, että sarjaa on vielä tulossa ainakin kolme neljä kautta, mutta ei siis vielä tehtynä yhtään pidemmälle kuin mihin toissailtana päästiin. APUA! Mitä nyt? Onneksi Better Call Saul alkaa pian. Ja kesällä sitten House of Cards. Josta katsottiin traileri, joka jyräsi.

24340427904_71b5964d49_z

Pari asiaa piti vielä maalata (tehtävälista tälle päivälle oli melko kunnianhimoinen, pari nukkepussukkaa jäi ompelematta.) ja sitten saatoin hetken vielä askarrella. On se niin kivaa.

_MG_9417

Pahoittelut, ettei yhtään kuvaa Michaelista. Olin kyllä senkin kanssa. Ens kerralla sitten!

Hauskaa viikonloppua!

xoxo,

Raisa

2 thoughts on “Kuvapäiväkirja Torstailta 11. Helmikuuta

 1. Tuosta oilpullingista sen verran, että olethan varovainen sen kanssa, ettei öljyä pääse purskuttelun aikana ns. väärään kurkkuun ja sitä kautta keuhkotiehyihin. Itse harrastin tuota kookosöljyllä ja sairaistuin samaan aikaan monen viikon keuhkotautiin. Myöhemmin luin, että oilpullingissa voi olla vaarana öljyn kautta pääsevät bakteerit ja virukset jotka iolmeisesti kulkeutuvat öljyn mukana suusta keuhkoihin. En tiedä onko totta vai tarua, mutta tämmöinen juttu huono puoli vissiin siinä saattaa olla. Oikea tekniikka olisi kuulemma hyvä oppia.

  • Oho! En tiennytkään, että siinä vois olla jotain noin vaarallisia haittapuolia! Kääk! Ehkä tästä voisi sitten ajatella myös, että sen on oltava tehokasta kun siinä piilee myös vaara. Tai no, vaarallista olis vaikka tärpätillä purskuttelu, mutta tuskin yhtään tehokasta.
   Mutta joo, kiitos tästä tiedosta!
   xoxo,
   Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s