Viikon Ostos, 1

Hahaa! Tätäpä ette osanneet odottaa! Uusi postauspäivä! Katsotaan nyt kuinka pitkäikäinen siitä tulee. Lupaan, etten rupea tätä väkisin tekemään.

Idea tähän lähti siitä, kun ostin mainion tarttuvaisen maton ja halusin jakaa tämän hienon löydön myös muiden kanssa. Mutta miten? No tietenkin kehittämällä sen ympärille oman blogipostaussarjan! (voi pojat! syön kiiviä ja otin juuri ensimmäisen lusikallisen, ja se oli täydellinen!)

Joten, Viikon Ostos, 1

Tahmatto.

25367823885_bf8617b809_z

Ostin omani Sinellistä, vaan ehkä niitä saa myös muistaa askartelu- ja koruliikkeistä. Kuten kuvasta näette, hintaa sillä oli 6.50 €.

24737196264_6f0ff8878b_z

Koostumukseltaan matto on kauttaaltaan limainen, sellainen geelimäinen. “Oikea” käyttötarkoituksensa on olla tarttuva pinta helmiä käsiteltäessä, etteivät helmet pyöri mihin sattuu. Minä itse käytän sitä lakatessani jotain, jota en voi samalla pitää sormilla kiinni. Esim. yllänäkyvää kutistemuovi laulukaskasta. Siihen se toimii aivan loistavasti. En näin äkkiseltään keksi syitä, miksi joku, joka ei tee helmitöitä taikka tarvitse tarttuvaa pintaa lakatessaan laulukaskaita, tarvitsisi ko. mattoa, mutta varmasti jokaiselle löytyisi jokin syy ostaa tämä tuote.

25249565512_1f427d5c33_h

Jos ei muuta, niin sen voi kiinnittää ikkunaan toimittamaan lasitiilen virkaa. On se vaan niin kaunis!

Tahmaton käytöstä vielä, se tulee pakattuna kahden sileän muovin väliin, nämä tulee poistaa, jotta tuotteesta tulee tahmainen. Muovit kannattaa kuitenkin säästää, ja varastoida tuote niiden välissä käyttökertojen välillä. Jos ja kun tahmatto menettää tahmaisuutensa sen voi pestä! Ja taas on tahmaa, vaikka muille jakaa! 🙂

Kadunko ostostani? En kadu!

Hauskaa alkanutta viikkoa!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s