Viikon Ostos, 2

Mulla on viimeaikoina ollut hankaluuksia sulkea shoppailuhanaa, joten on tullut meikäläisen tuloihin ja maapallon kantokykyyn nähden ihan liikaa osteltua. Tästä saattaisi päätellä, että olisi hankalaa valita viikon ostos viime viikolle, mutta ehei! Yksi on ylitse muiden (eivätkä kaikki viime viikon ostokset ole vielä kotiutuneet, joten niitä ei edes lasketa mukaan), joten se päätyi kirkkaasti Viikon Ostokseksi.

Moda Broncosta, Jumbosta, Pyöreiltä Päiviltä -40% alennuksella ostettu Desigualin uskomattoman hieno mekko.

Yllättäen ottamani kuva ei tee sille oikeutta. Ehkä olisi pitänyt pyytää Mr. C apuun, että olisin voinut laskea kädet ja mekko olisi laskeutunut luonnollisemmin. Mutta pirun hieno se on vaikka kädet ylhäällä!

24975412734_43d3ab132f_z

Eli siinä on mainio silmäprintti! Ja tosi hieno leikkaus, joka toimii meikäläisen vartalotyypille loistavasti.

Kangas on napakkaa trikoota, olis saanut mielestäni olla läpivärjättyä, niin ettei tuo “solmu”kohta venyessään olisi vähemmän musta kuin ympäröivä osuus. Muuten ei mitään pahaa sanottavaa. Monen tilanteen mekko.

Hintaa sillä oli hyytävät 110 €, mutta -40% alennuksella siitä lähti iloinen siivu pois. Enkä ole ostanut vaatteita uutena kaupasta yli vuoteen, mikäli alusvaatteita ei lasketa.  Joten eiköhän tämä melko oikeutettu ostos ollut.

(mitä enemmän katson tuota kuvaa sitä enemmän mua harmittaa, etten panostanut siihen yhtään. Mutta sitten keksin! Löysin kuvan netistä!)

 

1763_adc4b81eca6911e59790da7e4ecabec8

Lisää vaatteita, kiitos.

Moikka!

xoxo,

Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s