Viikon Ostos, 3

Hei vaan!

Nyt on paha! Viime viikko oli tosi hyvä, mitä tulee löytöihin ja postista tulleisiin paketteihin. Ja se taas tekee valinnastani hitusen vaikean. Taas toisaalta, ei yhtään. Kirppisaarteista huolimatta kiistaton kuningatar tässä leikissä, tällä viikolla on englantilainen Vegan Tuck Box. Jos jollain meinaa tällaisen herkkuperseen hurmata, niin kyllä se herkuilla varmimmiten tapahtuu.

Viime kuussa boxini sisältö oli vähän pettymys. Ei ollut riittävästi herkkuja, sitäkin enemmän raakaruokaa ja sellaista turhan terveellistä. Tässä kuussa, koska olen taas uusi ja erilainen, myös se terveellinen ja toivottavasti vähäkalorisempi valikoima viehätti.

Tässä laatikkoni, ja sen sisältö. Osittain. Sillä on tietysti ennättänyt siitä jo syömään jotain. Söin, vaikka tiesin tulevani kuvaamaan sen tätä postausta varten. Sellaista se on.

Oma laatikkoni on Ultimate Box, eli sisällöltään kaikista suurin ja kaunein. Tilaus on kuukausittainen, eli kunnes sen peruutan tulee minulle, kotiin kannettuna (omakotiasumisen etuja – suuri postilaatikko!) kuukausittain laatikollinen vegaanisia herkkuja, Englannista. Olen kokeillut myös amerikkalaista Vegan Cuts tilausta, sekä herkkuja että kosmetiikkaa, mutta sisältöönsä ja palvelun tasoon nähden se oli melkoinen pettymys. Euroopasta tilatessa ei tarvitse säheltää tullin kanssa, saamasi tuotteet ovat suuremmalla todennäköisyydellä sellaisia, joita voit halutessasi ostaa jatkossakin (Vegan Cutsilla ei yksi ainutkaan firma ollut halukas toimittamaan yhtään mitään ulkomaille. Ainoastaan Vegan Cuts itse. Ei kiva.) ja valimatkan ollessa lyhyempi myös pakettien katoaminen on epätodennäköisempää.

Laatikoiden hinnat, ja valikoiman näet täältä. Hintoihin lisätään postikulut, muistaakseni 7 puntaa. Viimeisin laatikkoni maksoi 31.56 €. Sanoisin, että ihan pelkät tuotteet itsessään eivät ole sen arvoisia, mutta siltikin olen enemmän kuin suostuvainen ko. summan maksamaan, sillä kun tuotteiden lisäksi saan jännityksen, odotuksen, yllätyksen, melkein kuin pienen joulun joka kuukausi! on se ehdottomasti hintansa väärti. Tai siis se, kun sanoin, etteivät tuotteet ole paketin hinnan arvoisia, tarkoitin sitä, että  tavallaan paketti ei ole mikään megahyvä diili, taloudellisesti ajateltuna, mutta kun siihen lisää kaiken tuon muun, ja tietenkin lisäksi vielä sen, että suurin osa paketin sisällöstä on sellaista, mitä en Suomesta edes saa niin kyllä se hyvä paketti on!

edit: Lisäisin vielä, että tuossa isoimmassa laatikossa on 10-13 tuotetta.

Olen samaiselta firmalta tilannut Chocoholic boxin joululahjaksi miehelleni, ja sekin oli ihan älyttömän herkullinen. Sisällä oli mm. täysikokoinen Veg<3. Muuta en siitä muistakaan. Ja se riittää. Siis saahan Vegoa Suomestakin, suht helpolla vielä. Mut silti.

Toivottavasti tässä tuli nyt kaikki tarpeellinen vakuuttamaan teidät Vegan Tuck Boxin tarpeellisuudesta. Ai niin, jos jotakuta kiinnostaa – niiltä saa myös gluteenittomia laatikoita. Mikäs sen mukavampaa!

Herkullista alkanutta viikkoa! Tää lähtee nyt töihin!

xoxo,

Raisa

One thought on “Viikon Ostos, 3

  1. Pingback: Viikon Ostos, 12 | PINKKIS of Finland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s