Viikon Ostos, 4

Hauskaa alkanutta viikkoa! On maanantai, uuden alku! Maanantai, viikonpäivien kevät!

Kevät on ihanaa aikaa, valo lisääntyy ja sen mukana ainakin minussa myös energia lisääntyy. Lisääntyneen energian mukana myös tietynlainen riehakkuus minussa kasvaa, ja sen mukana taas pankkitilini hupenee. En pysty lopettamaan shoppailua, ihanien asioiden tilailua. Tiedän, etteivät anteeksipyynnöt auta, mutta pyydän silti anteeksi: Anteeksi Äiti Maa, Anteeksi Soveliaisuuden Vartijat ja Anteeksi Kaiken Kriittisen Kulutuksen Esitaistelijat. Minä heitän pallon muuanne, nostan kädet ilmaan – ei pysty! En voi lopettaa! Se on kevään vika! Lisääntynyt valo minut hullaannuttaa! Eihän minua voi toki siitä syyttää?!

Tällä runollisella pohjustuksella oikeutan tämän. Modes4u.com

Sain ko. nettikaupasta tiedon kirjekaveriltani ja vaikken edes pistänyt osoitetta tarkasti muistiini parin päivän päästä googletin itseni ihan oikeaan paikkaan, ensimmäisellä yrittämällä. Johdatusta? (ensimmäistä kertaa Japanissa yli 10 v. sitten, ensimmäisenä päivänä, matkalaukun hotellille jätettyäni ja huoneen saamista odottaessani lähdin kävelylle, kävelin päämäärättä, ilman minkäänlaisia karttoja, suoraan Hello Kitty liikkeeseen. Johdatusta?)

Selailin tuotteita, ihan kivoja. Ei kuitenkaan mitään sellaista, mitä olisi *pakko* saada. Kunnes löysin washi teipin, jossa oli silmiä ja suita. Ok. Se oli siinä. Ja koska ei ole mitään järkeä tilata yhtä rullaa teippiä Hong Kongista saakka tilasin sitten vähän muutakin.

download (1)25953821265_5578bda94c_z

Enimmäkseen tarroja, sillä minä RAKASTAN tarroja. Ehkä en saanut niitä pienenä tarpeeksi? Oli miten oli, olen lähes kyltymätön tarrojen suhteen. Sama koskee washi teippejä. ❤

Muuta siinä onkin sitten kolme muistivihkoa (luulin kahden kissavihon olevan paljon pienempiä, ja siksi ne tilasinkin, olin vähän pettynyt niiden suureen kokoon, mutta oma moka.), hassu mies leimasin, avattava kärpässieni sekä delfiinimuistilaput. Tuo kameran näköinen juttu on minulle mysteeri, tilasin sen mukana tulleiden donosaurus -tarrojen vuoksi (minulla on kohtalaisen voimakas dino-kausi meneillään…). Nuo kalat (sardiinit?), joita näkyy muistivihkossa ja etualalla tarrojen muodossa ovat San-x:n joku uusi(?) sarja. Se on niin huippu! Ja todella surullinen, siinä ne kalat oikeasti juoksevat pois keitoista ja säilykepurkeista, muistaakseni sanoen: “me todella haluamme takaisin mereen”. Jos se minusta olisi kiinni, niin voi pienet kalaset, en ottaisi teitä merestä pois ollenkaan!

Tilaamisesta vielä. Tuotteet on todella hyvin kuvattu, niin että huomaa jonkun oikeasti nähneen vaivaa tekstien kirjoittamisessa. Plussaa siitä. Valikoima on valtava! Plussaa siitä. Tuotteet ovat hyvin kategoroitu. Plussaa siitä. Kaiken kaikkiaan hyvin toimiva nettikauppa, jossa on ilo asioida.

Pääosin tuotteet ovat japanilaisia, tai siis japanilaisten firmojen Kiinassa tehtyjä tuotteita. Laadukkaita ja huokeita. Ne postitetaan Hong Kongista, joten postikulujahan siinä tietenkin syntyy. Paitsi jos tilaat yli 60 eurolla. Silloin saat postikulut ilmaiseksi! Woot! Woot! Paketti tulee kirjattuna, noin viikossa.

Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus. Minä suosittelen.

Eipä muuta sitten tällä erää. Nyt tehtävälistan kimppuun! (näkisittepä sen, se on ehkä puoli metriä pitkä!)

edit: poistin vastaavan määrän tarpeetonta tavaraa Kierrätyskeskuksen kassiin, tai palautin takaisin työpaikalleni käyttämättömiä askartelutarvikkeita.

Hei nyt!

xoxo,

Uskollinen kuluttajanne,

Raisa

One thought on “Viikon Ostos, 4

  1. Pingback: Viikon Ostos, 5 | PINKKIS of Finland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s