Kuvapäiväkirja Torstailta 21.4.2016

Moikkis!

Eilen oli taas hyvä päivä, vaikken kaikkea tehtävälistalta saanutkaan tehtyä. Yllättäen jäi taas ompelutyöt suorittamatta. Mutta siivosin sitäkin enemmän!

Myin yhden nuken. Siivosin keittiön. Ja samalla katsoin Youtubesta videoita. Tällä hetkellä niin nautin siististä kodista, ja jopa sen siivoamisesta.  Välillä haastan itseni siivoamaan jotain, vaikka niin että 50 tavaraa paikoilleen (tulee helposti täyteen tiskejä laittaessa) tai laittamalla ajastimen 15 minuuttiin. Usein saan miehenkin siivoamaan kanssani just tuolla ajastimella. Siivotaan 10 min ja sitten katsotaan leffa. Olen huomannut, että keittiö sotkeutuu eniten/helpoiten päivällisen jälkeen kun on täynnä ja väsynyt. Varsinkin, jos syödään samalla kun katsotaan jotain. Ei sieltä sohvalta enää jaksa nousta siivoamaan. Joten täytyy saada keittiö siistiksi ruoanlaiton lomassa, tai ihan heti syötyä.

25966305394_af9f04e942_z

Olin kunnos S-ryhmäläinen ja äänestin. Ei ollut mitään hajua ketä äänestää, joten äänestin mamuksi kuvittelemaani henkilöä. Maahanmuuttajia ehdottomasti tarvitaan lisää päättäviin paikkoihin. En juurikaan seuraa uutisia, niin etten tiedä mikä tilanne on tällä hetkellä, mutta mitä se on ollut joitakin kuukausia sitten on kyllä täysin sietämätöntä. Muukalaisviha on jotain niin käsittämätöntä. Ei voi ymmärtää. Joten ääni mahdollisesti mamulle!

26545159876_f5ef6cb7e1_z

Vapaapäivän lookki. Tukka pois kasvoilta, pari päivää päällä ollut t-paita ja tollaset ohuet oloasuhousut vai miksikä niitä kutsutaan. Yogapants. Tosi seksikästä ja ihanaa.

26545160896_0471249cc7_z

Tykkään poneista. Ihan tosi paljon. En pidä pölystä enkä tällä hetkellä krääsästä.

25968386103_1e3e177b24_z

Joten tässä uusi makuuhuoneen nurkkaukseni. Laitoin kaikki ponit talteen, en ole todellakaan valmis luopumaan niistä oikeasti.

25968387223_6e7b8ef318_z

Tein ihan vähän töitäkin. Näihin vetskarivetimet. Alkuviikosta tein nuo pussukat. Tahti on aivan liian hidas, mutta kun ei huvita! Mutta eikö olekkin hieno kangas! Ja tuollaisen pienemmälle nukelle tarkoitetun pussukan tein myös!

26545161686_7599df85e7_z

Toinen tehtävä, joka ei niin kauheasti huvittanut. Siementen istutus. Tätä tehdessä yritin miettiä kuinka paljon tässä säästän rahaa, jotta se olisi tuntunut mielekkäämmältä. Ei kai siinä siis oikeasti muuta, mutten yhtään tykkää tehdä niitä istutuspotteja. Kamalan tylsää puuhaa pyörittää niitä sanomalehdestä. Keksinkin sitten hakea tietokoneen yläkertaan ja katsoin samalla Youtubea. Kummasti helpotti. 🙂

25968388613_5a6628005d_z

Siivosin Tehtaan. Matto oli ihan järkyttävässä kunnossa. Imuroin sen sillä pienellä suutinosalla. Se matto on niin vastaan kaikkea sitä fiksua, jota elämässäni yritän nyt vaalia. Se on niin epäkäytännöllinen kuin vaan olla voi. Se on vaalea ja suorastaan imee itseensä kaiken karvan ja nöyhdän, mitä Tehdas on pullollaan. Michaelista irtoava sekä kaikista pörrökankaista lähtevä karva ottaa tosi tiukasti siihen kiinni. Mutta alla oleva lattia on aivan liian liukas Michaelille, joten pakko olla matto. Ja toi oli ainoa Ikeassa mistä pidin. Mut viimeinen vaalea matto ikinä Tehtaalla.

Kirjoitin tämän viikon random kortin. Vaikkei ihan niin randomi ollutkaan, sillä kyseessä kiitoskortti liittyen saamaani lahjaan. Mut silti.

25968390183_9f3034ecc1_z (1)

Tässä kohdin käytiin kävelyllä. Kierrättäminen täytyy nykyään hoitaa vähän toisin, kun ei ole autoa jolla vaan kurvata takaluukku täynnä pakkauksia lähimmälle keräyspisteelle. Nyt kaikki täytyy kuljettaa omaa voimaa käyttäen, siis joko kävellen tai pyörällä. Minä pakkasin repun täyteen lasia ja kassiin metallit. C oli harmissaan. Sen mielestä pitäisi viedä vähemmän kerrallaan. Itse se ei siis vienyt mitään. Onhan se tosi noloa kierrättää. Meillä on paperille ja pahville tosi isot kassit, nyt täytyy kai nekin miettiä jotenkin toisin, kun helpompi on tehdä useampia pieniä reissuja, kuin yksi raahaten kaikkea mukana. Ehkä jos vaikka kerran viikossa kävis viemässä jotain? Vähän siinä tuli mietittyä sitäkin, että miten rasittavaa koko kierrätys on. Ei niin, että kokisin sen paljon vaivattomamman roskiin heittämisen mahdollisena vaihtoehtona, en missään tapauksessa, mutta ehkä sitä voisi vähän yrittää vähentää myös sitä kierrätettävää materiaa. Alkuviikosta olenkin ollut yhteydessä Helsingin Energiaan, Yliopiston Apteekkiin ja S-ryhmään, etteivät enää lähettäisi minulle asiakaslehtiään. Eihän se tietenkään ole paljoa, mutta jonkinlainen alku kuitenkin.

Tein ruoan, okonomiyakia. Olenko jo kertonut tekeväni todella hyvää okonomiyakia? Enkö? No, minä teen todella hyvää okonomiyakia!

Jälkiruoaksi muutama Cocomel, suklaata ja pullo limua. (limun sain synttärilahjaksi, muutoin olisin saattanut miettiä kaksi kertaa sen ostamista, kun niin turhaa [mutta herkullista!], vaikka voihin noista karkeista olla ihan samaa mieltä. Paitsi että ei.) Katsottiin uutta The Night Manager -sarjaa. En ole ihan varma oliko sarjan nimi tuo, vai oliko se vaan ensimmäisen jakson nimi, kun en seurannut. Mut ihan sama. Ok sarja, ei haittaa vaikken näkisikään enempää, muttei myöskään haittaa vaikka sitä seurattaisiinkin.

26545162346_fb33df0ec9_z

Meidän ollessa olohuoneessa oli makuuhuoneeseen pesiytynyt harvinainen nisäkäs, Nainai.

25968391313_1806271a79_z

Joku teistä on saattanutkin jo huomata, että olen valitettavasti joutunut poistamaan kuvia joistakin aiemmista postauksista. Tai ainakin mä luulisin, että ne kuvat ovat poistuneet sitä mukaa kun olen niitä wordpressistä poistanut. Mulla on nykyään ilmainen tää blogialusta mikälie, eikä siihen mahdu ihan mahdottomasti kuvia. Joten olen joutunut jotakin poistamaan. Tosi kurjaa, mut elämä on. Yritän nyt jatkossa postata kuvia maltillisemmin, niin tilaa riittää pidemmälle.

Ihanaa viikonloppua!

xoxo,

Maltillinen bloggarinne, Raisa

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s