Viikon ostos, 9

Tervehdys!

Hauskaa alkanutta viikkoa itse kullekin! Tällä kertaa jälleen vuorossa antiostos. Viikon sisään olen ostanut pähkinöitä ja hedelmiä ja niistä nyt ei kauheasti sisältöä revitä. Siksi antiostos.

Viime viikolla heitin pois tässä postauksessa niin kovasti hehkuttamani Elf merkkisen kasvojen kirkastajan. Se oli tilaukseni kallein tuote ja päätös oli vaikea. Ei niinkään hinnan takia, mutta mietin että antaisinko tuotteen tyttärelleni vai heitänkö pois. Lopulta päätin heittää pois, enkä laittaa vahinkoa kiertämään.

Tuote tuoksui hyvälle, tuntui mukavalle ja ehkä se jotain kirkastikin (kosmetiikan teholla ei mielestäni ole juurikaan merkitystä, itselleni kelpaa plasebo vaikutus siinä missä tutkimuksin todettu tehokin.) ja kasvot se sai tuntumaan ihmeellisen sileiltä. Suorastaan hämmästyttävän sileiltä.

Ja sehän siinä sitten alkoikin häiritsemään. Ihan kuin olisin silikonilla voidellut kasvoni.Ei kiitos.

En tiedä onko se hepsankeikka, joka kuukausi sitten Elfiä niin kovasti kehui lopullisesti poissa, vai palaako vielä sekoittamaan pääni, mutta ainakaan tällä hetkellä en ko. merkkiä enää suosittelisi, ainakaan sellaiselle, joka on huolissaan siitä kemikaalikimarasta, joka tuollaisessa halpiskosmetiikassa yleensä on. Enköhän jatkossa hae kosmetiikkani Ekolosta. (oho! Kappas! Sieltähän saisi nyt ilmaisen kotiinkuljetuksen nettitilauksille!)

Aion nyt kuitenkin tällä hetkellä pysyä päätöksessä käyttää jo ostamani/saamani tuotteet loppuun ja ostaa uusia, ekologisempia ja “turvallisempia” vasta sitten. Ja hittoako tällainen naimisissa oleva, kotona viihtyvä askartelukaupan myyjä tekee kasvokirkasteella? Jossain kohden teen päivityksen kosmetiikka postausten jatkoksi. Mutta nyt menen tekemään jotain muuta.

Heips!

xoxo,

Raisa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s