Pieni elämänlaatua parantava projekti

Smoikka!

Ostin Japanista todella suloisen maton, mutta se on ihan pirun liukas. Oikeastaan aika lailla hyödytön, kun ei sen päälle meinaa uskaltaa astua. Mutta onhan se ilo silmälle joo.

29061525845_3db3e9289f_z

Sitten muistin, että meillähän on töissä liukuestelateksia! Jep jep! Sitä, mitä laitetaan lasten (ja mummeleiden!) sukanpohjiin, ettei niillä olis liian hauskaa. Oon sitä miettinyt, että josko laittais omienkin sukkien pohjiin, mut sithän ei vois enää liukua, ja eihän se tosiaan olis kivaa. Josta tuli mieleeni, että hittolainen mä haluaisin ne pyörälliset lenkkarit. Siis sellaiset, joilla voi ihan normaalisti kävellä ja sit yks kaks yllättäen liukua. Välillä töissä niitä näen ja ne on kyllä ihan sikamageet, just se yllätyksellisyys. Kävin sitten Ebayssä niitä katsomassa, ja eihän sellaiset maksais kuin parikymppiä, mut hei – mä oon kuitenkin jo yli 40v., ehkä mun ei sovi käyttää liukuvia lenkkareita. Ja niihin muuten sais valotkin. Niitäkin oon nähnyt. Googletin vielä ja samperi soikoon, niitä tehdään myös aikuisille! Siis ihan asiallisen näköisiä lenkkareita. Mut niistä saakin sit jo maksaa ihan eri tavalla. Mä oikeesti tarttisin uudet kengät, mainitsinkin jo kuinka nykyisissä on reikiä. Mut ei nyt!

d7fc9007b3a88fced3475f5d5385ddb7

Nyt siihen elämänlaatua parantavaan pieneen projektiin.

Ostin askartelukaupasta liukuestelateksia

28775173110_8429e659db_z

luin ohjeet (thihii, koristellut tekstiilit tulee pestä vasemmalta.)

28775173470_493696015f_z (1)

ja pursotin maton nurjalle puolelle kissan tassunjälkiä.

29061526525_7ff2028472_z

Ja koska halusin pohjasta pitävän, enkä kuitenkaan täyttää sitä tassunjäljillä kokonaan niin kirjoitin sitten vielä Meow muuten tyhjään kohtaan.

29028607256_53eddd5354_z

Ohjeiden mukaan annoin kuivua yön yli (tietenkin kävin muutaman kerran kokeilemassa siinä välillä, ja juu märkää oli.) ja aamulla sitten kokeilin ja totesin, ettei ole vielä ihan kuivaa ja laitoin maton lattialle, nurjapuoli alaspäin. Siis joo, luit ihan oikein: totesin, että on vielä vähän kostea ja otin maton käyttöön. Lattiaanhan se sitten tarttui. Osa tassunjäljistä vähän kärsi, mut elämä on. Laitoin sitten siihen lattiaan tarttuneen lateksin päälle kuivumaan niin, että sain sitä lateksia sitten oikealle puolellekin. Ja niin, mhän olen ikään kuin ammattilainen, mitä askarteluhommiin tulee, mutta tyhmä kuin saapas.

nokian_pun1.png

Lattiaan tarttunut lateksi lähti tosi hyvin irti, mutta se jonka onnistuin saamaan maton oikealle puolelle ei niinkään. Mut ei sitä hyvin huomaa, joten antaa olla.

Lateksin lopulta kuivuttua sain maton paikalleen, oikein päin ja se ihan aikuisten oikeesti toimii hyvin. Olen tyytyväinen, ja elämänlaatuni parani huomattavasti. Ennen kaikkea sen tähden, että sain jonkun tollasen roikkuneen asian hoidettua pois. Mut on se kyl kiva, että matto pysyy paikoillaan. Nyt mietin, voisko sitä laittaa myös noihin teineihin, että sais nekin pysymään paikoillaan? Tai rahaan? Aikaan?

Ai niin, purkki sitä lateksia maksoi 6,95 € ja värivalikoima on melkoinen. Kun meille tuli niitä myyntiin olin ihan varma, et kaikki ostaa niitä iloisia värejä eikä kukaan ole niin tylsä, et ostais mustaa, valkoista tai harmaata. Ja noi kolme on käytännössä katsoen ainoat mitä me myydään, kun ei juuri kukaan osta niitä värillisiä. Ja mäkin ostin harmaan…

Että silleen!

Moikka!

xoxo,

Raisa

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s