Muutos

Voiko ihminen oikeasti muuttua? Mä en ihan hirveesti siihen usko, mutta kyllähän se hittolainen tuntuu kuitenkin olevan mahdollista. Ihan elävä esimerkki: Minä! Vielä 5 vuotta sitten (muistaakseni) mä RAKASTIN tupakointia. Se oli ihan ykkösjuttu! Harrastus! Toki sitä myös ajoittain inhosin, yritin monesti lopettaa, mutta kyllä se vaan oli niin hauskaa, etten siitä raaskinut luopua. Olin jopa niin kamala,e tten ollut edes koko raskausaikaa polttamatta. Kummallakaan kertaa.
Kunnes sitten ihan yks kaks yllättäen, lopetin tupakoinnin – ja siitä tulee maaliskuun lopulla VIISI vuotta! Ja nyt ajatus tupakoinnista ja kaikesta siihen liittyvästä tuntuu ihan vieralta ja epämiellyttävältä.
Ja sit olen kuullut (noloa, en yhtään muista mistä, Chrisiltä vaiko jostain lehdestä – näitä on kyllä varmaan useampiakin tapauksia) keski-ikäisestä, perusköriläästä, jolla perin epäterveet elämäntavat – ja sit yks kaks yllättäen kelkka kääntyikin kokonaan ja nyt samainen mies juoksee maratoneita, syö terveellisesti (mikäli kuulin tästä C:ltä, niin varmaankin on vegaani). Nämä kaksi esimerkkiä aukottomasti todistavat muutoksen olevan mahdollista. Eli minusta, huithapelista voi tulla maltillinen? Voihan? Mutta mitä Minusta silloin jää jäljelle? Jos punaisesta tuleekin sininen, niin eihän se silloin enää ole punainen.

Emmä tiedä, en kyllä oikeesti ole kauhean huolissani siitä, ettenkö olisi enää minä, jos (lisätty jälkeenpäin: KUN!!) oikeasti pystyisin lisäämään omaa maltillisuuttani. Olemaan vähän harkitsevaisempi. Mä olen niin monimutkainen, että vaikka oikein urakalla yksinkertaistettaisiin, olisin siltikin vielä kovasti mutkalla 🙂

Eilen oli se koiraryhmän tapaaminen. Mua ujostutti. En puhunut mitään. Paitsi vähän Innalle (ette usko kuinka hienoa on viitata täällä “siihen” Innaan, kaikkien kotimaisten vegaanikokkien esikuvaan!, koska Inna istui vieressä ja sillä on hyvä huumorintaju :).

Ajoin pyörän junaan ja tulin sähköllä kotiin. Kotona söin C:n tekemää pizzaa, jota söin hetki sitten myös lounaaksi – oikein hyvää. Pinja näytti joululahjanukkeaan – Spectraa. Todella hieno. Alla netistä otettu kuva, josta ei kyllä ihan käy ilmi sen aavemaisuus, sillä esim. sen kädet ja jalat on läpikuultavat!

Tänään PKS -kokous. Tykkään sanoa niitä kokouksiksi, koska se saa minut kuulostamaan aikuisemmalta. Ajattelin, että en postaisi enää päivittäin, ettäs tiedätte.

♥ Raisa

Huomenna saan Bakan, eli pitkään kustomoitavana olleen tyttöni kotiin! Vähän jännittää!!

One thought on “Muutos

  1. Sama juttu- mä oon kans joskus ollu oikein himotupakoija, se oli mun ykkösviihdettä ja suurinta herkkua mut nyt pari vuotta ilman enkä enää himoitse!

    Btw noi Monster-nuket on ihqujjj!!!111

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s