Kaikennäköistä

Olipa inha keli pyöräillä. No, onneks mulla oli alusvaatteita myöten vaihtovaatteet mukana, niin ei tarvii ainakaan töissä märissä vaatteissa olla. Ja sellanen patteripuhallin puhaltaa kuumaa ilmaa mun märille vaatteille, ettei tarvii iltapäivällä märkiin vaatteisiin pukeutua. Se on tosi inhottavaa. Välillä pyöräilykin on ihan v***n puuduttavaa. Mulla meni rillit niin huuruun, etten nähnyt niiden takaa yhtään mitään. Ärsyttää tollanen.
sit vielä yhden matkan varrelle osuvan koulun lähellä tietenkin sellaset ajotaidottomat teinit pyöräili koko kävelytien leveydeltä samoin kuin tyttölaumojen pitää tukkia koko v***n tie.

No joo, sorry. Välillä vaalenapunaisetkin tytöt ovat kiukkuisia. (mä oon kyllä turhankin usein, mutta nyt erityisesti). Jouduin perumaan Halloween -juhlat 😦 Meidän keittiön lattia ei millään tule valmistumaan siihen mennessä. Eikä keittiössä ole vesipistettä, tulis juhlien jälkisiivoukset vähän turhan haastaviksi. Varsinkin, kun edelliselle päivälle aion kuitenkin pitää lasten juhlat. Oikeastaan mä annoin Chrisin tehdä sen päätöksen, ite olisin ollut valmis järjestään ne juhlat vaikka ilman seiniä, mut kun olisin kuitenkin tarvinnut Chrisin apua. Ehkä näin on sitte ihan hyvä. Ehkä mulla on ihan tarpeeks kaikkea ilman juhlien järjestämistäkin. Tai siis kaksien juhlien. Aikuisten juhlat olis vielä olleet nyyttärit, lasten ei. Plääh.

Perjantaina 28.10 klo 13.30 Kirjamessujen näytöskeittiössä kokataan vegaanisia herkkuja, Vadelma Suukkosia. Ja samaisilla messuilla Puputytön Juhlakirja tulla tupsahtaa maailmaan! Mun toinen kirja! Se on kyllä niin hassua!

Keittokirjoista vielä, eilen tuli aika päivää sitten ennakkotilaamani vegaaninen piirakkakirja ♥
IMG_1027
Lihosin ihan vaan sitä katsomalla n. 2 kg.

Sain eilen myös maalattua kipsijuttuni. Toinen onnistui oikein hyvin, mutta toinen näyttää vähän lasten tekeleeltä. Mutta kyllä mä vielä opin!

Evil unicorn

Unicorn and a rainbow

Ehkä voisin myös myydä maalaamattomia, niin asiakkaat sais itse maalaamisen hauskuuden. Ja maalitahrat vaatteisiinsa… 😉

Tässä vielä se huppari. C otti kuvan myös koko vaatteesta, mutta mun maha näytti niin isolta, joten deletoin sen 😀
New hoodie, made by Planet Ida

Sit vielä semmonen asia, minkä olen tyystin unohtanut. Eli Pinkkiksen Facebook sivut! Käykää tykkäämässä, vaikka mun on ihan pakko myöntää, etten ihan ymmräärä näitä FB tykkäämisiä. Pöh! Vitsi, mä oon ihan pöljä! Silleenhän mä saan teidät Pinkkiksen öö…virtaan? Siis jos Pinkkis päivittää jotain, niin sehän näkyy ainoastaan tykkääjillä. Joo! Hyvä hyvä! Tykätkää Pinkkiksestä ihan hulluna! Kun mä kirjoitin ton alkoi aurinko paistamaan! Pinkkiksestä vielä, jotain uutta ja ihmeellistä on Madebyssa tapahtunut, sillä tilauksia edelleen tulee päivittäin! Tommonen “menestys” saa minunn ja Chrisiinkin uutta puhtia. Yhteen aikaan ei ollut mitään mieltä laittaa sinne uusia juttuja, kun se paikka oli ihan kuollut. Nyt niillä ymmärtääkseni on joku kolmaskin ihminen hoitamassa sitä, alkuperäinen (?) pariskunta oli empäs sanokkaan!

Tänään on Animalian PKS tapaaminen, toivoin että olisin innostunut leipomaan, mutta maalaamisessa meni niin kauan ja keittiö on niin masentava, ettei se innosta. Ihan niin kuin Tehdaskin on toistaiseksi Kenain jäljiltä niin ankee, ettei ompelut tai muut “fiksut” jutut nappaa.
Eilen koirat oli sit taas alakerrassa. Kenai oli rikkonut yhden valokuvakehyksen – siinä kaikki! Ihan käsittämätöntä! Samahan oli, kun siirrettiin ne remppamiesten alta yläkertaan, niin ekana päivänä K ei tehnyt mitään. Ja se alku näytti tosi lupaavalta. Ja sit se taas repes ihan totaalisesti. K tuhos kaikkee. Mut mieluummin saa tuhota alakertaa, ehkä. Ei muuten, mutta mulla vaikuttaa niin isosti tohon Pinkkis -juttuun kaikki tavaroiden siirtelyt ja muut järjestelyt mitä jouduttiin aina viikonlopun jäljiltä tekemään (enhän mä ole K:n siirryttyä yläkertaan ommellut enää juurikaan viikolla, kun en jaksa olla koko aikaa piilottelemassa mun lankoja ja neulatyynyja ja muita). Nukeillakaan en ole leikkinyt aikoihin, kun nekin on pitänyt teljetä turvaan.

Niinko tässä ei olis jo tarpeeksi haluaisin vähän hehkuttaa ohraa. Se on kotimaista ja herkullista, sitä saa edukkaasti luomuna, pienviljelijöiden tuottamana. Syökää riisin kustannuksella enemmän pehmoisen herkullista ohraa. Raisa ♥ Ohra.

Eilen pelattiin illalla Afrikan Tähteä, Pinja suuttu ja Lassi oli super kiihdyksissä. Tosi hyvä peli. Takaisin Unoon.

Ihanaa kun on jo torstai. Viikonlopuks ei ole muuta kuin ne allaskarkelot ja Halloween koristeiden ripustelu. Vois alkaa taas ompelee, myyjäisiä kuitenkin ainakin kahdet tulossa. Tulispa vielä Eettiset Joulumarkkinatkin!

No joo, moikka! Tykätkää Pinkkiksestä!

Raisa
Seuraako kukaan muu Dexteriä?

4 thoughts on “Kaikennäköistä

 1. Ava, hyvä hyvä!

  Planet Ida tosiaan teki hupparin, hinnasta en vielä tiedä. Kangas oli mun oma ja nyt on ihan pakko myöntää, etten muista ostinko sen Japanista vai Eurokankaasta. Mahdollisesti Eurokankaasta, siellä on välillä todella ihania fleecejä.
  ♥ Raisa

 2. Ihana huppari! Ja joo, komppaan ohraa! 🙂 Hyvää riisin tilalla suunnilleen kaikkialla! Tosi hienot yksisarviset. En kyllä huomannut kumpi oli “kuin lasten tekemä.” Oonks ihan puusilmä? 🙂
  Mirri

 3. Kiitos Mirri hupparikehuista! Olen viihtynyt siinä tosi hyvin, niin lämmin ja pehmeä. Vähän jännitän sen sähköistymistä, ehkä siitäkin pääsee huuhteluaineella.
  Alempi yksisarvinen on vähän rajojen yli maalattu, näkyy erityisesti sateenkaaressa.

  ♥ Raisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s